jueves, 22 de junio de 2017

VIIIé PREMI PER LA IGUALTAT "MILAGROS TORMO"


VIIIé PREMI FPA per la Igualtat “MILAGROS TORMO”
Seguint la trajectòria de cada any, l’escola busca i premia la llavor d’una dona significativa per al poble de Canals, fent visible a aquelles dones que han destacat a qualsevol àmbit de la vida. El nom que li vam posar al premi va ser MILAGROS TORMO, per la seua implicació amb la salut de les dones de Canals.
Aquest any 2017, en la VIIIena edició del PREMI PER LA IGUALTAT MILAGROS TORMO, se li atorga a:
Mireya Martínez Sisternes i Arantxa Martínez Maset
Al 2003 Mireya Martínez Sisternes va fundar l’escola de dansa “Ballart” amb tan sols 14 anys amb la il·lusió i devoció que ha tingut sempre per a aquesta disciplina artística que practicava des de menuda.
Va començar sent un club menut amb tan sols 8 alumnes i poc a poc es feren de notar amb els seus èxits aconseguits als primers campionats i amb les seues coreografies que allà on ballaren tenien una gran acceptació per el seus espectadors. Han actuat en el programa de televisió "Tú sí que vales" de Telecinco, parc de atraccions de Disneyland Paris, la gran gala de la elecció de la reina dels carnavals de les Palmes de Gran Canària i a Londres.

A dia de hui Ballart es una Gran Escola que esta composta per mes de 100 alumnes.

El Club de Circ i Dansa Fantasi va ser fundat el 2012 per Arantxa Martínez Maset. Es va iniciar en la dansa als cinc anys i als nou, va començar a practicar i a competir en el FIT KID quedant campiona d'Espanya diversos anys consecutius. Als 14 anys  assolix els seus títols de dansa per poder exercir d'entrenadora i així amb tan sols 15 anys ja donà les seves primeres classes. A més en el 2014 trobant a faltar la competició es presentà al campionat de fitness de la federació Espanyola AEFF, quedant campiona d'Espanya.
Arantxa ha viatjat per tot el món treballant per a grans festes tant de ballarina com d'acròbata.
El club que va començar amb tan sols 20 alumnes, avui en dia són més de 80 membres.


No hay comentarios: