jueves, 22 de junio de 2017

I JORNADA CENTRES MUNICIPALS FPA




El passat  17 de febrer, i després d’ajornar-se la primera convocatòria a causa de la forta pluja, es va celebrar la I Jornada autonòmica de Centres Municipals d’FPA a Cullera.
El propòsit d’aquesta jornada no era altre que reivindicar el nostre paper formatiu. Més d’un centenar de centres municipals d’fpa ens reuniren en l’auditori del Mercat de Cullera.
El secretari autonòmic d'Educació, Miquel Soler, va ser l'encarregat d'obrir la trobada amb la ponència marc. També va haver-hi espai per a l'anàlisi de la situació actual dels centres municipals de FPA i es va reflexionar sobre el paper de la dinamització educativa i sociocultural dels Centres Municipals a més de tractar al voltant de recursos humans i materials, sistemes de coordinació i cooperació.


La inclusió, la participació ciutadana així com el paper de les associacions d’alumnes en els centres FPA i la innovació i les bones pràctiques també van tindre el seu espai. Les representants de l’Associació del centre Xiomara Asensi i Isabel Real van estar presents a la ponència que tractava el paper de les associacions d’alumnes en la dinamització dels centres. I per la vesprada,  la directora Fina Garcia i la professora Vanessa Franco van participar com a ponents en l’espai de bones pràctiques, mostrant i explicant el Pla de Convivència i d’Igualtat que desenvolupem al centre. 

No hay comentarios: