jueves, 22 de junio de 2017

Viatge Aiora





El passat 8 d’octubre i dintre de les activitats programades per al curs 2016 – 17, l’escola va fer una visita cultural  a Aiora, municipi de l’interior de la província de València. El dia encara que a Canals va eixir núvol i boirós, allí ens esperava un sol esplèndid.

Després d’eixir des del mercat de Canals a les 8:30 en autobús, ens encaminarem cap a la nostra destinació. Vam arribar al voltant de les 9:30 i després d’un xicotet esmorzar ens dirigíem cap el punt d’inici del nostre recorregut: església de Ntra. Sra. de la Asunción.

Allí ens esperava el guia per fer el recorregut al poble d’Aiora, pel seu patrimoni cultural, amb una visita guiada a l’església Ntra. Sra. de la Asunción (S: XVI), església Sta. Ma  la Mayor (situada a la part baixa del castell, data del s. XIII) i el castell (S: XIII); declarats, Béns d’Interès Cultural.

Més tard, cap a la una del migdia, presenciarem la demostració en viu de “Primer Corte de la Miel”; molt interessant, realitzat per l’Associació “Valle de Historia y Miel”.

Després de dinar en un restaurant del poble, férem un passeig i compràrem mel. En pujar a l’autobús, ens dirigírem a visitar l’ermita Virgen del Rosario que està als afores del poble (una joia).

Va ser un dia molt complet i fabulós.                                                                                                                                                                                                                                                                                                               

No hay comentarios: