jueves, 22 de junio de 2017

JORNADA PORTES OBERTES

L’actuació del mag ollerià, Carlos Barfi, ha sigut enguany l’acte elegit per encetar el nou curs escolar 2016/2017 del Centre de Formació de Persones Adultes de Canals que va cmptar amb la presència del regidor d’Educació, Ricardo Requena. La funció va tenir  lloc el dimarts 18 d’octubre per la vesprada en una de les aules del centre on Carlos Barfi va sorprendre a tots els assistents no només amb els seus trucs de màgia sinó també amb un ampli repertori d’acudits i cançons que mostraren les grans taules escèniques i el carisma d’aquest jove mag que ha aconseguit treballar per tota la geografia espanyola.


La directora del centre, Fina García, es va dirigir als presents molt satisfeta de poder continuar amb la tasca educativa i social que hi ha darrere d’una EPA i va informar, a més, de les novetats que aquest nou curs presenta com són les tertúlies literàries que tindran lloc els divendres de 10 a 11 hores; la posada en marxa de l’aula d’aprenentatge amb tutories i el servei d’orientació tant a nivell professional, laboral i d’estudis, dirigit sobretot a la gent jove. Per a aquest exercici, l’EPA compta amb 300 alumnes sent els estudis més demandats la titulació en secundària i l’anglès. L’acte va servir també per acomiadar a Isabel Real com a presidenta de l’Associació d’Alumnes i donar la benvinguda a Xiomara Asensi, qui va agrair la confiança i el suport que està rebent des que va assumir el càrrec fa unes setmanes.
L’últim en intervenir fou el regidor de l’àrea Ricardo Requena per desitjar-nos un bon curs i traslladar el compromís de l’equip de govern de continuar col·laborant estretament amb l’EPA, tal i com s’està fent des del primer dia. Requena, a més, va anunciar una bateria d’activitats que seran ofertes a l’alumnat, organitzades des de la mateixa regidoria.
Aprofitant aquest acte d’inauguració del  curs de l’EPA, Carlos Barfi visitava també l’escola infantil de la Torreta de Canals on la seua màgia va meravellar els xiquets més majors del centre, els de 2 a 3 anys. La directora, Cristina Calatayud va agrair al regidor Ricardo Requena el detall de considerar-los com a part de la comunitat educativa de Canals. Actualment l’escola compta amb 63 alumnes.

No hay comentarios: