miércoles, 19 de enero de 2011

VIATGES CULTURALS (canvi de dates)

Al llarg del curs 2010-2011, l'escola ha estat preparant una série d'eixides culturals promogudes pel departament de Socials. Fins ara s'ha visitat la Cova Negra (Xàtiva), i s'ha fet un itinerari històric per Canals, Xàtiva i Gandia per conéixer la vida de "Els Borja" i l'empremta que deixaren a les tres ciutats. I un recorregut pel centre històric d'Ontinyent.
Per a aquesta avaluació s'han organitzat quatre itineraris més. El primer d'ells planificat per al mes en que estem, febrer, tindrà com a destí la ciutat de Xàtiva de nou. En aquesta ocasió, visitarem el Castell i l'èsglésia de San Feliu. La data serà el dia 20, a les 10 del matí.

El 26 de febrer visitarem el poble de Moixent, tenim previst anar la Bastida de les Alcusses, un dels principals poblats íbers de la nostra comunitat. A més, també visitarem una bodega de vins (per confirmar).
Una tercera eixida serà a la capital, València, per on s'ha organitzat una ruta històrica-literària, on es contemplaran diferents estils artístics de la història i, a més, assistirem a un taller per conéixer l'obra de Joanot Martorell "Tirant lo Blanc" i el seu temps. Aquesta està planificant-se per al 10 de març.

Per últim, el 3 d'abril anirem a Montesa, on també veurem el Castell i la Seu Parròquial. 

Més endavant publicarem altres eixides que es faran fins acabar el curs, aquells que n'esteu interessats en anar-hi a qualsevol d'elles, informeu-vos en el centre.

No hay comentarios: