jueves, 24 de mayo de 2012

TALLERS

L'Escola d'Adults de Canals ha oferit a llarg del curs 2011-2012 uns tallers d'activitats alternatives a les acadèmiques. A continuació, teniu els tallers i un xicotet comentari de les monitores que els han coordinat:

- OCI CREATIU. Monitora: Pepi Juan.
Este taller està en funcionament dos cursos. El primer ens dedicàrem als socarrats, tècnica molt antiga d'elaboració de taulells. Malgrat que és costosa i difícil, les alumnes ho han aprés molt ràpidament i han disfrutat mol fent diferents tipus d'elements decoratius: taulellets, espill.
Enguany ens hem dedicat més a una tècnica distinta, del segle XVIII, que ens ha permet elaborar altres elements decoratius com ara safates, plats, murals...
Personalmente, estic molt satisfeta del resultat d'este taller. Per això vull agrair al profesorat de l'escola l'oportunitat que m'han donat de poder ensenyar el que jo havia aprés. MOLTES GRÀCIES.






- CIUDA EL TEU COS. Monitora: Lucia Castells Ortiz (terapeuta)
A lo largo de este curso, entre octubre y mayo, hemos trabajado la técnica de pilates con el objetivo de que el movimiento sea inteligente, de ser consciente en todo momento de nuestras posturas corporales adoptadas, mejorar la flexibilidad y fortalecer nuestro cuerpo. Para ello hemos aprendido a coordinar mejor cuerpo y mente, a relajarnos, a concentrarnos, a resolver desequilibrios...etc.
Este tipo de ejercicios son muy aconsejables para cualquier edad, por eso animo a todos a continuar practicándolo.

- SEVILLANES. Monitora: Carmina Roselló.
La iniciativa d'ensenyar sevillanes en l'Escola d'Adults de Canals ha sigut molt gratificant per a tots. L'alumnat ha tingut l'oportunitat no només d'aprendre a ballar sevillanes sinó també de gaudir del moment passant-ho d'allò més bé. Esperem que el pròxim curs puguem tornar a repetir esta activitat i fomentr així una vida més activa. Per aprendre a ballar sevillanes l'edat no és una barrera.

No hay comentarios: